About the author

17 Comments

 1. 1

  Nyílméregbéka

  Egyértelműen a Patriots alkalmazza ezt a leggyakrabban és leghatékonyabban.

 2. 2

  Csabesz20

  Engem kísértetiesen emlékeztet a New England elmúlt 2 Super Bowl-t nyerő taktikájára. Kevés futás sok passz, nagyon erős csapategység és “Do your job!”. :D

 3. 3

  MouSkétás

  Jets mennyire alkalmazza ezt? Ott durva a RB-sor (Forté nem csak futni, elkapni is tud) + Marshall ugyebár, ott lehet ezt csapatni.

 4. 4

  makosteszta

  Abszolút a Pats jut eszembe róla. Brady, Gronk, Edelman, Amendola, Lewis, White, mind tökéletesen illenek a képbe, 2 éve pont így szedték szét a Hawks védelmet a SB-on.

 5. 5
 6. 6

  gcsaba

  Fürge, eszes, akár alacsony elkapók (Edelman, Amendola, Hogan, Welker), jó kezű futójátékosok (White, Lewis, Vereen, Woodhead), erre alkalmas irányító (Brady), egyértelmű.

 7. 7

  Leonidasz007

  Meg most is az Atlantáét is. Igaz ők tovább bírták, de végül nem lehetett tartani a tempot. Pont mindig annyit mennek előre hogy a first down meglegyen, a védelem sokat a pályán.

 8. 8

  Leonidasz007

  Szerintem a Jets nem alkalmas erre. Se a QB nincs meg, se a System nem olyan igazából, de az elkapók Sem az a tipikus air raid termékek. A 2 futó megoldaná valószínűleg valóban, de itt az egész csaaptnak műkődnie kell.

 9. 9

  pritek

  Saints

 10. 10

  Leonidasz007

  Hmm ez érdekes. Mármint a full passzjáték felé eltolodás oké. Meg a mostani elkapóbrigád is alkalmas pl az air raidre, de inkább vertikálisan szereti a Saints a passzjátékot, tehát kevésbé rövidpasszos Brees alatt a játék.

 11. 11

  pritek

  Lehet csak azért mert a Cards histórikusan szar a LoS közeli játékoknak mind a kivitelezésében, mind pedig a levédekezésében, de ellenünk rengeteg screent és rövid passzt szokott dobni. Meg Graham kiválásával elveszett egy célpontja akinek masszívan hajigálta a rövid labdákat. Neki szerintem sok ilyet adott.
  Illetve a legjobban szó felett elsiklottam. Inkább én is arra gondoltam kinek az állománya a legalkalmasabb erre.

 12. 12

  MegVettemAWinRart

  szerintem a Pats mellett a Chiefs játsza ezt, legalábbis ezt olvastam Alex Smith könyvében amiben az 5 yardnál hosszabb passzairól mesél :)

 13. 13

  László Varga

  A Pats legtöbbször ebből a “The Infamous Mesh”-t játssza, vagyis a “legaljasabbat”. :D
  HF= Lewis, White, XY= JE, Dola, Mitchell, Z= Hogan,(Gronk v. Bennett)

 14. 14

  balentin

  Egyébként Goff ilyen rendszerben nevelkedett a Californian, szóval majd McVay-ék meríthetnek abból a playbookból, hogy ne legyen teljesen homály a második szezonjában.

 15. 15

  balentin

  Amúgy így visszagondolva, a Packers is sok ilyen play-hez nyúlt, ott is megvan az alapanyag az ilyen játékokhoz.

 16. 16

  Leonidasz007

  Igen az ő játékukban helyneként megvan, bár hozzátenném hoyg az alapanyag csak idén lett igazán paszsoló eddig inkább olyan közepes. tehát konkrétan nem Volt oylan futó aki ebbe besegít, egészen Montgomry megjelenéséig, ki elkapó révé még tökéletesebb mitn egy alap futó :D Másrészt Rodgers szereti elengedni Jordy-nak a bombákat :D ami szintén nem túl Air Raid-es, de kétségtelenül vannak elemek.

 17. 17

  Nanditooo

  1-2 GIF eltűnt. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team