Connect with us

Hír

Irányítót vagy futót is draftolhat a Bengals

 

 

Kevés olyan jó running back páros van a ligában, mint a Jeremy Hill, Giovani Bernard páros. Ráadásul, mikor mindkét játékos sérült volt, a helyükre beszálló Rex Burkhead 4.6 yardos átlagot produkált, ami messze nem rossz egy harmadik számú futótól. Mindezek ellenére, több forrás is állítja, hogy a Bengals futót húzhat akár már az első körben.

 

Kansas City Chiefs v Cincinnati Bengals

 

Bernard majdnem az egész évet kihagyta sérülés miatt, Hill pedig az utolsó hetekre dőlt, ki de őt is egy vállsérülés hátráltatta már a szezon közepétől. Burkhead pedig szabadügynök lesz és nem az ő visszaigazolása a fő prioritás a csapatnál. Ez már elég indok lenne egy futó draftolására, de az első kör korainak érezhető. A Bengals viszont kilencediknek draftol, ahol már Leonard Fournette és Dalvin Cook is jó értéket képvisel, a csapat pedig előszeretettel alkalmazza a legjobb játékos kiválasztásának stratégiáját. Nem lehet elvetni tehát a korai running back draftot.

 

Más hírek szerint a Bengals egy irányító draftolásán is gondolkozik, ami egy dolgot jelenthet, McCarron trade áldozata lehet. Akármelyik forgatókönyv kisebb meglepetést okozna, de a Bengalsnál nem ritka az ilyen, főleg, hogy gyakran a legjobb elérhető játékost választják ki a drafton.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!