Connect with us

Hír

John Brown végre egészséges lehet

 

A Cardinals szezonja több ok miatt is csalódás lett. Egyik legfontosabb ilyen ok az elkapók teljesítménye volt. Michael Floydot kivágták, mert nemcsak, hogy gyenge volt, de még ittasan is vezetett, John Brown folyamatosan sérült volt, a többiek nem tudtak felnőni a feladathoz, így egyedül Larry Fitzgerald nyújtott korrekt teljesítményt. Ha mást nem is, most legalább úgy néz ki, hogy sikerült megtalálni Brown egészségügyi problémáinak az okát, és a csapat elnök Michael Bidwill szerint “minden kontroll alatt van”.

 

jb

 

Bár Brown mindössze egy mérkőzést hagyott ki, a combhajlítójával folyamatos problémák voltak. 15 meccsen 39 elkapást, 517 yardot és két TD-t tudott felmutatni, ami hároméves karrierje leggyengébb mutatója. Főleg azután szembetűnő a visszaesés, hogy 2015-ben 15 meccsen 1003 yardot és hát TD-t szerzett.

 

Brown a 2014-es draft harmadik körében került a csapathoz, szerződése utolsó évébe lép idén. Tehát igazi “prove it” szezon előtt áll, bár ez nem sok mindent jelent, hisz például Floyd is ilyen körülmények között bukott hatalmasat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!