Connect with us

Hír

Julius Thomas nem megy sehová

 

Nagyjából egy hónapja merült fel a hír, hogy a Jaguars és a játékos útjai elválhatnak, hiszen Thomas teljesítménye messze elmaradt a fizetésével arányos követelményektől. A találgatásoknak azonban vége, Thomas marad Jacksonville-ben, méghozzá a pénz miatt.

 

julius_thomas

 

Két éve egy 5 éves, 46 millió dolláros szerződésben állapodtak meg a felek, ami sok apró részletet tartalmazott. Az egyik például az volt, hogy amennyiben 5 nappal a 2017-ben lejátszott Super Bowl után is a Jaguars rosterén van, a 2017-es szezonra kapott 7 millió dolláros alapfizetéséből 3 millió dollár garantálttá válik. Nos, az 5 nap letelt, Thomas pedig még mindig a Jaguars játékosa, szóval máris keresett egy kis kenyérre valót. Ezzel a lépéssel pedig nem érné meg őt elbocsátani (1,7 millió dollárt lehetne vele spórolni), így a Jaguars “kénytelen” őt megtartani, de azért nem kell sajnálni a floridaiakat.

 

Thomas gyengébb teljesítménye sérüléseknek is köszönhető, viszont Doug Marrone és Tom Coughlin reméli, hogy a 2017-es szezonra teljes erőbedobással vágja bele magát, és megközelítheti a Denverben nyújtott teljesítményét. Blake Bortles játékán sokat dobna egy csúcsformában lévő Julius Thomas, akit szintén egyre inkább megkérdőjeleznek a Jaguars újabb pocsék szezonja miatt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!