Connect with us

Hír

Kenny Stillsék megzakkantak?

 

A Miami Dolphins úgy néz ki, hogy elengedte Kenny Stills elkapót, az Eagles pedig állítólag nagyon szeretné megszerezni. Ez így rendben is van, viszont olyan abszurd elképzelések láttak napvilágot, hogy Stills értéke 12 millió dollár/év. Az értesülés a Miami Heraldos Armando Salgueróhoz kapcsolódik, aki vagy gúnyolódik, vagy Stills elképzelése nincsenek összhangban a valósággal.

 

NFL: Miami Dolphins at Seattle Seahawks

 

Stills 24 éves, jó mélységi célpont, de a legtöbb emberben a Seahawks ellen elejtett TD-je maradt meg, illetve az ahhoz hasonló dropok. Ettől függetlenül persze nem volt egy rossz szezonja, 42 elkapásból 726 yardot és 9 TD-t szerzett, de négy év alatt egyszer sem jött össze neki az 1000 yard vagy a 10+ TD. A Spotrac szerint a piaci értéke 6,4 millió dollár, ami a teljesítménye alapján közel van van a valósághoz, a listán előtte lévő 22 játékos  közül egyedül Tavon Austinnál lehetne jobbnak mondani.

 

A 12 millió dollár viszont akkor nevetséges magas, ha közben 10 millióval nőtt a fizetési sapka. Doug Baldwinnak 1000 yard és 14 TD kellett a 11,5 milliós fizetéshez, nála jobban pedig csak TY Hilton, Dez Bryant, Demaryuis Thomas, Julio Jones és AJ Green keres. A PFF szerint Stills az 53. legjobb elkapó volt a ligában és még soha nem ütötte meg a jó szintet. Nem több, mint a szegény ember DeSean Jacksonja, aki a Redskinstől három éve kapott évi 8 millió dolláros szerződését egy Stillsénél jobb szezon után kapta. A jelenlegi tendenciák alapján Stillsnek ez lehet a legfelső határ.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!