Connect with us

Hír

Kinek dobál majd Kirk Cousins?

A Washington Redskins bajban van. A 2016-ban franchise tag alatt jó teljesítménnyel előrukkoló Kirk Cousins mellett a csapat két legjobb elkapója, Pierre Garcon és DeSean Jackson is szabadon igazolhatóvá válik, így nagyon a zsebbe kell nyúlnia a csapat vezetésének, hogyha fenn akarja tartani az elmúlt évek effektív támadósorát.

 

pierre-garcon-88-desean-jackson-11

 

Mindkét elkapó 1000 yard fölött zárta az elmúlt szezont és egész évben megbízható célpontjai volt Cousinsnak. Jackson előtt karrierje során először nyílik meg a lehetőség, hogy tesztelje a szabadon igazolható játékosok piacát. Több interjúban el is mondta, hogy ő bizony ezzel élni kíván, így őt határozottan nehezebb lesz a fővárosban tartani, mint Garcont.

 

Garcon hajlandó lenne leülni a Washington vezetőségével tárgyalni egy új szerződésről, azonban a felek egyelőre nem keresték meg egymást. A Redskinsnél érthető módon úgy gondolkodhatnak, hogy először legyen meg Cousins szerződése, utána pedig majd elkezdhetnek gondolkodni azon, hogy akkor melyik sztárelkapójukat fizessék meg a kettő közül. Ugyanis hiába van rosteren Jamison Crowder és Josh Doctson, ők még nagyon fiatalok, a tight end Jordan Reed posztján ugyan a legjobbak közé tartozik, de az egészsége miatt nem lehet fixen számolni vele egy teljes szezonon keresztül. Egy ilyen fiatal elkapósorban pedig mindenképp szükség van egy konstans megbízható és jól teljesítő, rutinos elkapóra. Hogy ez Jackson, Garcon vagy valaki más lesz az FA piacról, majd kiderül tavasszal.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!