Connect with us

Hír

Kirk Cousins többet kereshet, mint Luck

 

Hogy melyik csapatban, azt egyelőre még nem tudni, de az ESPN Redskins riportere, John Keim szerint Kirk Cousins esélye nagyon jók arra, hogy ő legyen a liga legjobban kereső irányítója, azaz többet vigyen haza, mint Andrew Luck. Rajta kívül egyébként Derek Carr, Matt Ryan és Matthew Stafford döntheti meg Luck rekordfizetését a közeljövőben.

 

kirk

 

Luck új szerződése 5 éves és 123 millió dollárt ér, amiből 87 millió dollár garantált. Ez 24,5 millió dollár évente. Ezt kellene megdönteni Cousinsnak. Elvileg minden esélye megvan rá, hisz a két legtöbbet vele kapcsolatba hozott csapatnak bőven lenne rá kerete: a Redskins 59 millió dollár, a 49ers 81 millió dollár költőpénzzel rendelkezik, de a Browns is beszállhat a maga 107 milliójával.

 

Cousins szerint egyébként, ha kapna egy ilyen szép nagy szerződést, akkor az segítene neki még nagyobb vezérré válni és kibontakozhatna. Most ugyanis az emberek nem az igazi Kirköt látják, ugyanis túl sok minden jár a fejében. Tehát, ha lenne egy hosszú távú szerződése, akkor vége önmaga lehetne és a hatalmas vezéréve várhatna, hisz nem kellene magát mindenféle, nyilván a szerződésével is kapcsolatos dolgokon idegesítenie.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!