Connect with us

Hír

Kukkantsunk rá Antonio Brown szerződésére

A Steelers a liga legjobban fizetett elkapójává tette Antonio Brownt, ugyanis 4 éves, 68 millió dolláros szerződéshosszabbítást írt vele alá. Ez azonban valójában egy öt éves, 72 millió dolláros kontraktus, tehát tulajdonképpen még mindig AJ Green a legjobban kereső elkapó:

 

AB

 

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 

 

Így néz ki Brown szerződése. A 68 millió dollárjából mindössze 19 millió garantált, ezt osztották le 5 évre 3,8 milliójával. A régi szerződéséből garantált közel 9 millió tulajdonképpen semmi, azt a pénzt már Brown megkapta korábban, az új szerződéséhez semmi köze. Habár arra jó, hogy ha azt is beleszámítjuk, akkor az átlag cap száma tényleg Brownak lesz a legnagyobb.

 

A zöld tételek az alapfizetések, a Steelers hagyományosan soha nem ad garantált tartalmat a játékosainak az aláírás pénzt leszámítva. A 2017-es alapfizetést azért jelöltem sárgával, mert az eredetileg 4 millió volt, amit jó eséllyel a 2018-as roster bónuszra írtak át. Ez azért volt fontos, mert így nem nőtt Brown cap száma az idei évre és a Steelers nyugodtan tevékenykedhet tovább.

 

A 2018-as és 2019-es bónuszok roster bónuszok, tehát csak akkor lesznek garantáltak, ha Brown a új liga év ötödik napja után is rosteren van. Viszont a cap számok azért elég magasak 2021-ig, legutoljára Calvin Johnsonnak voltak ilyen számai, ami azért elég nehéz helyzetbe hozta a Detroitot. Ha ehhez hozzá jön még Bell vélhetően 12-14 millió körüli fizetése, akkor Big Bennek kiegészülve a három játékos elviszi majd a sapka közel 30 százalékát.

 

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!