Connect with us

Hír

Kukkantsunk rá Antonio Brown szerződésére

A Steelers a liga legjobban fizetett elkapójává tette Antonio Brownt, ugyanis 4 éves, 68 millió dolláros szerződéshosszabbítást írt vele alá. Ez azonban valójában egy öt éves, 72 millió dolláros kontraktus, tehát tulajdonképpen még mindig AJ Green a legjobban kereső elkapó:

 

AB

 

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 

 

Így néz ki Brown szerződése. A 68 millió dollárjából mindössze 19 millió garantált, ezt osztották le 5 évre 3,8 milliójával. A régi szerződéséből garantált közel 9 millió tulajdonképpen semmi, azt a pénzt már Brown megkapta korábban, az új szerződéséhez semmi köze. Habár arra jó, hogy ha azt is beleszámítjuk, akkor az átlag cap száma tényleg Brownak lesz a legnagyobb.

 

A zöld tételek az alapfizetések, a Steelers hagyományosan soha nem ad garantált tartalmat a játékosainak az aláírás pénzt leszámítva. A 2017-es alapfizetést azért jelöltem sárgával, mert az eredetileg 4 millió volt, amit jó eséllyel a 2018-as roster bónuszra írtak át. Ez azért volt fontos, mert így nem nőtt Brown cap száma az idei évre és a Steelers nyugodtan tevékenykedhet tovább.

 

A 2018-as és 2019-es bónuszok roster bónuszok, tehát csak akkor lesznek garantáltak, ha Brown a új liga év ötödik napja után is rosteren van. Viszont a cap számok azért elég magasak 2021-ig, legutoljára Calvin Johnsonnak voltak ilyen számai, ami azért elég nehéz helyzetbe hozta a Detroitot. Ha ehhez hozzá jön még Bell vélhetően 12-14 millió körüli fizetése, akkor Big Bennek kiegészülve a három játékos elviszi majd a sapka közel 30 százalékát.

 

[/ppp_patron_only]

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bujdy
Bujdy
2017-02-28 15:19

Mennyit nőtt a sapka Calvin Johnson óta? Vagy a hasonlítást nem összeg, hanem cap % alapján végeztétek?

renningan
renningan
Reply to  Bujdy
2017-02-28 18:10

Sokat nőtt, de a fizetést néztük. Anno Megatron volt ennyivel a többiek felett. sőt, ő talán még többel is.

daggobert
daggobert
2017-02-28 20:40

akkor lesz rábaszás jövőre OBJ szerződésével is

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x