Connect with us

Hír

Majdnem bombaüzlet lett a Jamie Collins csere

 

Jamie Collins a trade deadline előtt váltott csapatot, amikor a New England Patriots egy kompenzációs pickért cserébe a Cleveland Brownshoz cserélte a kiváló linebackert. Ian Rapoport NFL insider szerint nem csak a Brownsnak ajánlotta fel őt Bill Belichick, hanem más csapatoknak is, ráadásul egy bombaüzletről is tárgyaltak.

 

deandre_hopkins

Fotó: houstontexans.com

 

A Browns és az Eagles mellett a Houston Texans is a képben volt mint potenciális cserepartner, és tárgyalt is a két fél egymással. Két forgatókönyv volt lehetséges, az egyikben a Texans veterán cornerét, Jonathan Josephet szerette volna magának a Pats, akit Belichick nagyon kedvel. A másik viszont egész biztos betette volna a kaput a ligában, ugyanis nem másról tárgyaltak Collins ellenértékeként, mint DeAndre Hopkinsról.

 

Hopkinsszal már a nyáron voltak gondok, amikor holdouttal fenyegetőzött, ha nem hosszabbít vele a Texans minél hamarabb, természetesen rengeteg pénzért. Végül nem lett belőle semmi, az 5. éves opciója miatt jövő nyárig a Texans játékosa marad. Ráadásul hiába volt a tavalyi félelmetes szezonja, idén árnyéka volt önmagának, ráadásul Foxboroban mindig a gyűrű a fő prioritás. Valószínűleg Bill Belichick is ebben a vonzerőben bízott, de végül nem jött össze. Bele se merünk gondolni mi lenne, hogy az így is brutális Patriots támadósor egy Hopkinsszal lenne gazdagabb.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!