Connect with us

Hír

Majdnem bombaüzlet lett a Jamie Collins csere

 

Jamie Collins a trade deadline előtt váltott csapatot, amikor a New England Patriots egy kompenzációs pickért cserébe a Cleveland Brownshoz cserélte a kiváló linebackert. Ian Rapoport NFL insider szerint nem csak a Brownsnak ajánlotta fel őt Bill Belichick, hanem más csapatoknak is, ráadásul egy bombaüzletről is tárgyaltak.

 

deandre_hopkins

Fotó: houstontexans.com

 

A Browns és az Eagles mellett a Houston Texans is a képben volt mint potenciális cserepartner, és tárgyalt is a két fél egymással. Két forgatókönyv volt lehetséges, az egyikben a Texans veterán cornerét, Jonathan Josephet szerette volna magának a Pats, akit Belichick nagyon kedvel. A másik viszont egész biztos betette volna a kaput a ligában, ugyanis nem másról tárgyaltak Collins ellenértékeként, mint DeAndre Hopkinsról.

 

Hopkinsszal már a nyáron voltak gondok, amikor holdouttal fenyegetőzött, ha nem hosszabbít vele a Texans minél hamarabb, természetesen rengeteg pénzért. Végül nem lett belőle semmi, az 5. éves opciója miatt jövő nyárig a Texans játékosa marad. Ráadásul hiába volt a tavalyi félelmetes szezonja, idén árnyéka volt önmagának, ráadásul Foxboroban mindig a gyűrű a fő prioritás. Valószínűleg Bill Belichick is ebben a vonzerőben bízott, de végül nem jött össze. Bele se merünk gondolni mi lenne, hogy az így is brutális Patriots támadósor egy Hopkinsszal lenne gazdagabb.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!