Connect with us

Hír

Marshall most nem ad tanácsot

 

Ryan Fitzpatrick legnagyobb rajongója Brandon Marshall volt tavaly, úton-útfélen hangoztatta, hogy a 2015-ben a Jetst 10 győzelemre vezető irányítónak New Yorkban kell maradnia. Fitzpatrick maradt is, de nem tudták megismételni sem a 10-6-os szezont, sem pedig a közös 109 passzt, 1502 yardot és 14 TD-t. Sőt, a Jets 5-11-gyel végzett, Fitzpatrick pedig a kezdőt is elveszítette.

 

Úgy gondolom, hogy a tavalyi Fitz helyzet rengeteget kivett belőlem. Ez ráébresztett arra, hogy nem mással, hanem csak magammal és a futballal kell foglalkoznom. Csak tennem kell a dolgom, ami az, hogy egy jó elkapó legyek. Távol tartom magam a front office-tól és a tanácsok adásától

 

New York Jets v Dallas Cowboys

 

Marshall elküldésével 7,5 millió dollárt spórolhatna meg a Jets. A csapat nem áll jól anyagilag, kellene az átépítés, aminek Marshall ihatja meg a levét. Nem mintha ezzel ne járna jól, hisz még mindig elkapó és egy rájátszásért küzdő csapatban nagyot szólhatna. Vagy elmehetne a 49ersbe is, Kyle Shanahan érkezése nagyot lendít a csapat renoméján.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!