Connect with us

Hír

Mégis cserélhet a Browns Garoppoloért

 

 

A Garoppolo csere találgatások csak épp hogy befejeződtek, de új szikrát adhat a feltételezéseknek Mary Kay Cabot cikke, miszerint a Browns mégis hajlandó lenne cserélni a Patriots irányítójáért, attól függően, hogy milyen eredményeket hoz a scouting munkájuk a következő másfél hónapban. Amennyiben egyik irányító prospect sem nyeri el tetszésüket (nagy valószínűséggel Trubisky vagy Watson), akkor értékes picket/picketket áldoznának Garoppolora.

 

jimmy-garoppolo-new-engalnd-pats-2015

 

A Brownsnál körülbelül a szezon negyedére eldőlt, hogy ismét franchise irányítóra vadászhatnak, amikor is bebizonyosodott a sejtés, hogy sem McCown, sem Griffin nem alkalmas már erre a szerepre, Kessler pedig akármilyen biztató is volt magához képest, még kevés a profi szinthez. Ellenben A Patriotsnál Garoppolo az idény első két mérkőzésén bizonyított, így értékes cserealap lehet belőle. A hírek szerint a Browns a 12. választás jogát ajánlhatná a Patriotsnak, ami elég is lehet a dealhez.

 

Érdekes fordulatot hozhat az ügyben, ha a harcba beszáll a 49ers is, mert Kyle Shanahannak állítólag tetszik Garoppolo és új csapata élére mindenképpen jó értéknek bizonyulna. Shanahan ráadásul képes lehet kihozni Garoppoloból a maximumot és pár okos szerződéssel, jó draftal elkezdheti kialakítani gyilkos támadógépezetét, mait a Falconsnál összehozott.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!