Connect with us

Hír

Mindenki csapatot akar magának

 

 

Nincs vége a költözési pletykáknak, a Chargers, a Rams váltása és a Raiders próbálkozásával sem. Most éppen San Diego harcoskodik csapatért, ha már a Chargers otthagyta a várost. A csoport rivális Raiders csapatát nézték ki maguknak, akik las vegasi terve egyelőre meghiúsulni látszik.

 

qualcomm

 

Azt mindenki jól tudja, hogy a Raiders stadionja már-már alkalmatlan NFL szintű futballmérkőzés megtartására. Az egész stadion omladozó, nem korszerű a technika és a pálya minősége is hagy kívánnivalót maga után. Nem csoda hogy Las Vegasba tart a gárda. Ezt azonban nem igazán akarják az égiek. A cserbenhagyott san diegoi városvezetés pedig ezt használná ki, még úgy is, hogy egy csoport rivális költözne a városba.

 

Szerintem a szituáció mindenképp érdekes lenne, de esély az nem sok van rá. 150 mérföldön belül 3 NFL csapat lenne, amely a szervezetnek sem feltétlenül tenne jót, így nem kapna maradéktalan támogatást az elképzelés. Az meg még külön érdekes lenne, hogy az oaklandi keménymag mit szólna ahhoz, ha San Diegoban látnák kedvenc csapatukat.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!