Connect with us

Hír

Nehéz lesz a döntés a top10-ben

 

 

Lassan lecseng a Super Bowl utáni őrület, elkezdődik a Free Agency időszak, de ami még fontosabb a draftra való felkészülés is útjára indul a médiában. Mike Mayock ennek kapcsán beszélt kicsit az irányítóhelyzetről.

 

trub

 

A nfl.com szakértője szerint nincs olyan irányítóprospect, akire érdemes lenne top10-es draftcetlit áldozni. A három legnagyobb név Watson, Kizer és Trubisky, de egyikük sem olyan kihagyhatatlan tehetség, akire korán érdemes lenne lecsapni. Igen ám, de az NFL csapatok nagy része irányítóválságban szenved és közülük többen is a legjobb tízben húznak, ha pedig itt kihagyják a lehetőséget, később már nem lesz elérhető számukra egyik QB se.

 

A legjobb helyzetben a Browns van, akinek az 1/1 mellett van egy 1/12-es cetlije is, így ők jó eséllyel megkockáztathatják, hogy első választási jogukkal nem irányítót húznak, de a mögöttük lévő még top10-ben lévő csapatok közül a Jets, a Bears és a 49ers is választás elé kerül. Nem teljesen kizárt, hogy akár mind a három QB kimegy az első tízben annak ellenére, hogy egyikőjük sem tiszta top10-es tehetség. Ráadásul a jelenlegi állóvizet a jövőben végbemenő cserék is megkeverhetik. Egy biztos ismét érdekes draft vár ránk, ahol még az első két választás sem olyan biztos, mint tavaly.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!