Connect with us

Hír

Nem elég gyors Mariota felépülése

 

 

A Tennessee Titans elég szépen összekapta magát, és 1/1-es csapatból rögtön rájátszás esélyes gárda lett. Igaz, ehhez kell az AFC South csoportjának további gyengélkedése is, de nagy fejlődésen ment keresztül a gárda. Több tényező is közrejátszott ebben, de Marcus Mariota pálfordulását nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

 

David Parry,Marcus Mariota

 

Az első évében úgy tűnt, nem tud igazán beilleszkedni a profi sémába, de aztán szép lassan fejlődésnek indult. Nagy szerepe volt ebben a futójáték erősödésének, de már lehetett alapozni Mariotára is. Sajnos az idény végén súlyos lábsérülést szenvedett, és úgy néz ki nem javul elég gyorsan az állapota. Az előzetes hírek szerint az OTA-ket teljesen ki kell hagynia. „Talán a training campre helyre jön, nem látok esélyt, hogy előbb velünk legyen. Edzünk nélküle és várjuk, hogy visszatérjen, ez nem teszi tönkre a felkészülésünket.” – nyilatkozta Mularkey, a csapat főedzője.

 

Bár az idény elejére már biztos 100%-os lesz Mariota, vigyáznia kell, hogy ne sérüljön rá a jelenlegi törésre, mert a jövőben az egyik legnagyobb fegyver a pályán a futójátéka lehet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!