Connect with us

Hír

Nem lesz egyszerű elcserélni Romót

 

A Dallas olyan borzasztóan áll a fizetési sapkával, hogy szinte biztos, hogy kénytelen elküldeni vagy elcserélni Tony Romót. Cuttolni nyilván egyszerű, cserélni viszont már annál nehezebb is.

 

tony-romo

 

Mindenki tudja, hogy Tony Romo el lesz küldve. A Dallas másképp aligha tudna beférni a fizetési sapkába, így aki nem akar 14 millió dollárt fizetni Romónak és még draftcetlit is áldozni érte, az egyszerűen megvárhatja, míg a Cowboys elküldi. Másrészt Romónak sem biztos, hogy ínyére lenne a csere, hisz így kiköthet a Brownsnál, a 49ersnél vagy más, jelenleg nem playoff esélyes csapatnál.

 

Ebben az esetben dönthet úgy, hogy inkább visszavonul. Igaz, ezzel öt millió dollárt vissza kellene fizetnie a Dallasnak, ami legfeljebb egy hosszú pereskedés után jönne csak össze, tehát a Dallas ezzel nem nyer semmit. Nem utolsó sorban pedig ez az eshetőség a potenciális kérőket is elbizonytalanítaná.

 

Továbbá ne feledjük, hogy amennyiben Romót kivágja a Cowboys, a játékos oda igazolhat és annyiért, amennyit jónak lát. Kapna aláírási bónuszt, a 14 milliónál vélhetően magasabb fizetést, tehát neki nem csak szakmai, de anyagi szempontból is sokkal előnyösebb lenne a cut.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!