Connect with us

Minden ami NFL

Olvasói kérdőív – Értékelés

 

Múlt héten arra kértünk Titeket, hogy értékeljétek munkánkat, illetve kikértük a véleményetek néhány egyéb kérdésben is az oldallal és annak működésével, jövőjével kapcsolatban. Nagyon örültünk, hogy (a labda megnyerésének reményében) 1000-nél is többen küldtétek el válaszaitokat. Nem volt rövid idő elolvasni az összeset, de megtettük, most pedig megmutatjuk, hogy mik is voltak az általános trendek a válaszaitokban.

 

Hírek

 

Ezzel kapcsolatban remek javító javaslatot kaptunk, azaz hogy a híreket szedjük szét bulvárosabb – szakmaibb, vagy színesebb – “híresebb” részekre, ezen mindenképp elgondolkodunk és kitalálunk rá egy jó rendszert. Egyébként úgy láttuk, hogy nagy pozitívum, hogy ilyen sok hír ilyen naprakészen kikerül az oldalra. Kritika volt a hírekkel kapcsolatban, hogy viszonylag sok az elütés, helyesírási hiba, sajnos annyi kapacitásunk nincs, hogy ezeket is átnézze egy másik szerkesztő (a nagycikkeknél ez megtörténik), de igyekszünk ráerősíteni a saját hírek lektorálására, hogy élvezhetőbb legyen az olvasásuk.

 

Rovatok, Cikkek, Podcast, Egyéb

 

16808476_1463709703641572_100402776_n

 

Annak is örültünk, hogy nagyrészt mindenhová jó vagy kiváló értékelést kaptunk, de a rosszabb értékelések és szöveges kifejtésekből azért tudtunk szemezgetni, hogy mit lehetne esetleg javítani:

 

– A Beharangozókhoz jöttek olyan komment, hogy lehetne objektívebb és kevésbé csapat-szurkolós, bár ezek feltehetőleg inkább a rájátszásbeli beharangokra érkeztek, aminek kimondottan az a célja, hogy mindkét oldal megtalálja a neki tetsző írást. Év közben többeteknek túl hosszú, pedig már így is ketté szedtük a kiemelt meccsekre és a “maradékra”.  Az év közbeni három darab egysoros meccsbeharang nagyon megmaradt Bennetek, ezt már akkor megbeszéltük a szerkesztőségen belül, hogy hanyagoljuk.

 

– Az összefoglalókra nem igazán volt panasz, vagy legalábbis trendszerűt nem tudtunk felfedezni. Az kifejezetten tetszett Nektek, hogy már kora reggel is kaptok egy dózist az előző nap eseményeiből, reméljük időnk engedni fogja ezt a 2017-es szezonban is.

 

– A Best Of egy érdekes műfaj, a “több objektivitást” itt nem nagyon tudjuk értelmezni, ez egy direkt, kimondottan viccesnek szánt rovatnál. Sajnos tudjuk, hogy a sok videó belassítja az oldalt, de ezt nehéz másképp megoldani, megpróbáljuk majd több beágyazott videóval és nem feltöltöttel kezelni a problémát.

 

– Talán a Playoff Rankingra jött a legtöbb kritika, de ez sem volt túl egységes, van aki szerint jó a vicces, van aki szerint több objektív szempont kellene, rowi átgondolja ezt a holtszezon alatt és lehet változásokat eszközöl majd. Illetve többen szeretnétek teljes, 32 csapatos listát. Hetente biztosan nem lesz 32-es, de havonta szerkesztőségileg valószínűleg összerakunk majd egy teljeset és a hetiben is lehet egy “in the hunt” szekció bekerül majd.

 

– Illetve a Podcastekre is az átlagosnál több kritika érkezett, egyrészt a hangminőségen próbálunk majd javítani, habár nagyon profi szerkezetekbe nem nagyon tudunk beruházni, másrészt pedig szezon közben próbálunk majd rendszeresebben, sűrűbben jelentkezni, mint tettük azt a 2015-ös szezonban, a 2016 viszont kicsit zsúfoltabbra sikeredett egyéb elfoglaltságokból, harmadrészt pedig próbáljuk majd kicsit felpörgetni az adásmenetet esetleg állandó rovatokkal. Lehet, hogy fogunk kísérletezni a Zencasterrel vagy rövidebb adásokkal, esetleg az adások fedarabolásával.

 

– A Playbook rovat nagy sikernek örvend, aminek nagyon örülünk. Többen felvetettétek, hogy a rájátszásban látott “A hét játékai” sorozatot átvihetnénk az alapszakaszra is, ez már a sorozat elkezdése előtt tervben volt, úgyhogy mindenképp úgy futunk neki majd a szezonnak, hogy feltehetőleg szerdánként az előző hét legérdekesebb játékairól elemzéssel érkezünk. Reméljük, hogy ezt videós formában fogjuk tudni már prezentálni.

 

– Az egyetemi focis beharangozóinkat olvastátok a legkevesebben, amit nem csak a kérdőívek, hanem a látogatottsági adatok is alátámasztanak, ehhez képest érdekes volt elég sok olyan választ olvasni, hogy több ilyet szeretnétek.

 

– Érdekes volt olyan válaszokat olvasni, hogy szeretnétek több Vendégcikket, de ez csak rajtatok múlik :)

 

– A holtszezonban elég sok érdekes témát vetettetek fel, felírtuk, elraktároztuk őket és ahogy időnk engedi, igyekszünk majd minél többet megvalósítani, vagy legalább elkezdeni. A népszerűbb ötletek közt voltak: legendás meccsek ajánlója, amerikai focis filmajánlók, történelmi sztorik, régi és jelenkori játékosportrék, szabálymagyarázó, NFL101 a kezdőknek.

 

– A tippjátékot is nagyon szerettétek, habár örültetek volna, ha kiterjesztjük a rájátszásra. Szerencsére van közel egy évünk, hogy erre megoldást találjunk, mindenképp fontolóra vesszük majd.

 

– A magyar focival kapcsolatban szerettetek volna még több cikket, ez már eddig is tervben volt, erre a törekvésünkre most csak még jobban ráerősítettetek, alsóbb osztályokra feltehetőleg nem igazán lesz kapacitásunk, de szeretnénk minél több HFL mérkőzésre kilátogatni az idény folyamán.

 

Online magazin

 

Ahogy vártuk, ez volt a legmegosztóbb kérdés, de talán több pozitív visszajelzést kaptunk, mint vártuk. Még azért bőven van a dologról vita szerkesztőségen belül is, de feltehetőleg egy-két ingyenes próbaverziót összeállítunk a holtszezon folyamán és így Ti is láthatjátok majd, hogy nagyjából mire is lehet számítani, fizetnétek-e egyáltalán ilyen termékért és ha igen, mennyit. Azt azért előre leszögeznénk, hogy a jelenlegi oldalból ez nem venne el semmilyen állandó rovatot vagy hírt vagy hasonlókat, ide egyedi cikkek kerülnének, amiket remélhetőleg máshol nem nagyon lehet megtalálni. Természetesen a kialakítás még bőven csak ötletelés szinten tart.

 

Legmenőbb szerkesztő

 

16788162_1463709700308239_214795929_n

 

Ó, köszönöm szépen, nagyon jól esik, el is pirultam :)

 

Néhányan nehezményeztétek, hogy nem lehet minden szerkesztőt külön értékelni, ezt akár emailen (fuzovelkifele@gmail.com), akár itt kommentben is megtehetitek.

 

Kedvenc csapat

 

16788346_1463709750308234_486015122_n

 

Azt tudtuk, hogy simán első a Patriots, de nem gondoltuk, hogy ekkora fölényben lesznek.

 

Összességében nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, nagyon hálásak vagyunk, hogy értékelitek a befektetett energiánkat, “munkánkat”. Természetesen a jövőben is próbálunk minél több, minél jobb, minél kreatívabb, egyedibb kontentet szolgáltatni a számotokra. A beígért labdát természetesen kisorsoltuk, a nyertes email címét nyilvánosságra nem szeretnénk hozni, viszont még ma felvesszük a szerencsés kitöltővel a kapcsolatot. 

 

A végére pedig jutalmul néhány (messze nem az összes) komment, amin jót nevettünk, azaz Best Of Kérdőív:

 

– “A szar tippeket hanyagolni kéne”

– “egy tippjátéknak a szezonra örültem volna” és “tippversenyt szervezhetnétek”

– “érezhető a google translate”

– “jók vagytok, kivéve a pats imádat”

– “pálinka főzési tippek?”

– “Több meztelen csaj kellene”

– “csináljatok Russell Wilsonnak falat”

 

Láttunk kérdéseiteket is a kérdőívekben, mindenre azonban nem tudtunk válaszolni, de kommentben természetesen várjuk akár a már ott feltetteket, akár új dolgokat a fentiekkel, vagy bármivel az oldallal kapcsolatban. 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!