Connect with us

Hír

Peters szerződése módosulhat

A Philadelphia Eagles megpróbál tárgyalni Jason Petersszel egy esetleges fizetéscsökkentésről.

 

A Philly jelenleg mindössze alig több, mint 7 millió dollárral van a fizetési plafon alatt, így ha komolyabban szeretnék megerősíteni a keretet, valahonnan muszáj lenne pénzt felszabadítani.

 

110214-NFL-eagles-jason-peters-ahn-PI.vresize.1200.675.high_.77-1

 

Peters teljesítménye alapján rászolgál arra a 10.45 millió dolláros fizetésre, ami 2017-ben illetné őt. Az Eagles 2017-es fizetési sapkájából összesen 11.7 millió dollárt foglal el, csapaton belül a legtöbbet. Egy esetleges kivágással vagy cserével 9.7 millió dollárt spórolna a csapat (ez után 2 millió dollár halott pénz keletkezne), de Philadelphiában mindenképp meg akarják tartani, hiszen Lane Johnsonnal kiváló tackle párossal rendelkezik az Eagles.

 

Ha esetleg mégis megválna a gárda Peterstől, akkor sem tudnának futóba vagy elkapóba fektetni (ami amúgy hiánycikk jelenleg), hanem a felszabadított pénzt a tackle posztba kéne visszaforgatni. Peters maradásával egy évig ismét meg lenne alapozva a jó támadófal Wentz előtt és a fiatalok (Halapoulivaati Vaitai és Dillon Gordon) is tovább tanulhatnak a rutinos játékostól.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!