Connect with us

Hír

Ryan szerint a liga legjobb futói közül kettő is náluk van

Nem ritka, hogy Super Bowl előtt csapattársak egymást dicsérő kommenteket adnak. Főleg akkor nem, ha az adott csapatban több kiemelkedő játékos is van. Most épp Matt Ryan nyilatkozatott elismerően a csapat futóiról.

 

i

 

„Devonta és Tevin, kettő az NFL legjobb futói közül. Ők tökéletesen kiegészítik egymást. Nagyon ritka, hogy ilyen képességű játékos van a rosteren. Nekünk kettő is van” Nyilatkozta a két futóról, majd ezekhez hozzátette, hogy az a legjobb talán, hogy mindkettőjükkel tudják teljesen ugyanazokat a játékokat játszatni, mivel tökéletesen végrehajtja bármelyik, mait kérnek tőle.

 

Ez a luxus azonban nem tartható fent sokáig. Ahogy korábban írtunk is róla, Freeman ügynöke már arról beszélt, hogy játékosa nagyobb fizetést érdemel, ha pedig ezt nem kapja meg, akkor könnyebb lecsaphatnak rá, akik meg tudják fizetni. Persze valahol a mai NFL-ben nem is természetesen hogy egy csapat ugyanabban az évben 690.000 és 680.000 dollárt fizet két ilyen képességű futóért. Coleman szerződése ráadásul még két évig ilyen alacsony marad, tehát a csapat fordíthatja másra is erőforrásait, így nem lesz top prioritás Freeman szerződése sem.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!