Connect with us

Hír

Se labda, se kocsi

Hosszabbításban bevitt győztes TD után joggal gondolhatná az ember, hogy a győztes labdát elteszi a touchdownt szerző játékos, James White azonban nem foglalkozott az ilyen apróságokkal.

 

589863dfb6359.image

 

Amikor megkérdezték az ESPN műsorában erről, csak ezt választolta:

 

„Ötletem sincs mi történhetett a labdával. Fogalmam sincs. Ledobtam valahova és csak rohangáltam körbe-körbe. Nem gondoltam semmire, csak rohantam le a pályáról a társakhoz.”

 

White elképesztő mérkőzést játszott annak ellenére, hogy alapjában véve, mindössze a harmadik számú running back a Patriots rosterén, de ezen az estén kitett magáért. Még a hivatalosan MVP-nek megválasztott Tom Bradynél is a fiatal futó volt a mérkőzés valódi MVP-je – ahogyan két éve, a Seattle Seahawks ellen Malcolm Butler.

 

Butlerrel ellentétben azonban White-nak csak Brady elismerő szavai jutnak, a terepjárója nem, ugyanis a korábbi gyakorlattal ellentétben, a tavalyi Super Bowl óta az MVP díj mellé nem jár autó.

 

Ehhez White csak annyit fűzött, hogy „Annyira király, hogy olyan alázatos, hogy még a neki járó autót is nekem adná. Igazi csapatember.”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!