Connect with us

Hír

Thomas képtelen normálisan blokkolni

 

Mindössze két évet töltött el az 5 éves kontraktusából Julius Thomas Jacksonville-ben, mikor úgy döntöttek, inkább elcserélik a tight endet Miamiba. Mint kiderült, nem csak az elkapások terén mutatott gyenge játéka volt az oka a cserének a Jaguars részéről, állítja egy névtelen forrás.

 

julius_thomas2

 

„Tight end létére egy inkonzisztens blokkoló. Amikor két tight endes felállásban volt a pályán, az csak lelassította a csapatot, mert egy elkapót kellett beáldozni miatta. Amikor ő volt az egyedüli tight end a pályán Robinsonnal, Hurnsszel és Lee-vel az elkapósorban, akkor a védők egyből tudták, hogy tök fölösleges felé terelni a védelmet, mivel képtelen blokkolni, ezért úgy sem az ő oldalán folyna a futás. Passzjátéknál pedig messze elmaradt a denveri formájától, így gyakorlatilag papíron az egyik legveszélyesebb fegyver használhatatlan volt.”

 

Thomas most bizonyíthat a kritizálóinak (már ha akar), ugyanis újra azzal az Adam Gase-zel dolgozhat együtt, akivel a Broncosban legjobb számait produkálta. Csak Ryan Tannehill azért nem Payton Manning…

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!