Connect with us

Hír

Tom Brady hosszabbítana

 

A Boston Herald szerint a Patriots és Tom Brady is érdekelt abban, hogy meghosszabbítsák az irányító szerződését. A játékos szerződése jelenleg a 2019-es szezon végéig tart, de mivel azt nyilatkozta, hogy teljesen jól van és egyáltalán nem érez fájdalmat, miért ne játszana 43-44 évesen is.

 

brady

 

Mivel Bradynek három éves szerződése van még, igazából nincs ok sietni. Sőt, mivel csak a 12. legnagyobb QB szerződést kapja minden idők legeredményesebb és talán legjobb irányítója, 2017-ben így is csak 14 millió dollárt fog foglalni a sapkából. Mondani sem kell, hogy hány gyengébb képességű és kevésbé fontos poszton játszó játékos terheli jobban nála a capet a ligában.

 

2018-ban és 2019-ben viszont már 22 milliót fog foglalni a sapkából, ami még mindig nagyon csapat barát egy irányítótól, de ha meghosszabbítják, vélhetően ez is kevesebb lesz. A legvalószínűbb, hogy kap plusz egy évet 20 millió dollár garantálttal, a 2018-as fizetését pedig lecsökkentik a minimumra, hogy megint nevetséges kevéssé terhelje a csapatot (kis költségvetési trükk). Vajon hány Super Bowl győzelem után unja meg?

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!