Connect with us

Szabadügynök

Top10 belső védőfalember

 

Nehéz éles különbséget tenni a belső falemberek között. Van, aki futás ellen jó, van aki még itt is működik pass rusherként, és van, aki szituációs. Szabadügynök-értékelőnk újabb darabja!

 

1. Kawann Short, CAR, 28

 

Short összecsomagolja a falat maga előtt, ha passzjáték van, és felzabálja a futót, ha éppen az felé mer menni. Pénzügyileg lazán beléphet a legnagyobbak közé, gond nélkül évi 15 millió felett kérhet. PFF 87.7, #3.

 

2. Calais Campbell, ARI, 31

 

Campbell #elit. Egyetlen dolog foghatja vissza, hogy 31 lesz a szezon kezdetén. Innentől 2-4 jó év vár rá, hasonló szerződést is fog kapni. Tizensok millióra pályázhat ő is, viszont kevés garantálttal. PFF 90.4, #2.

 

NFC Championship: Philadelphia Eagles v Arizona Cardinals

 

3. Brandon Williams, BAL, 28

 

Williams kiemelkedő belső falember, rugalmas képességekkel, elképesztő módon le tud horgonyozni és felzabálni a futást. A 3-4 éves szerződés biztos, a kérdéses, hogy 5-10 millió között hol lesz az éves fizetése. PFF 75.9, #39.

 

4. Chris Baker, WAS, 29

 

Baker korrekt játékos volt, kiegyensúlyozott képességekkel. 2-4 éves szerződést kaphat, akár tízmillióig is felmehet az éves fizetése, a kérdés, hogy mennyire értékeli a Washington vezetése, hogy ő volt az egyetlen értékelhető védő falemberük idén. PFF 82.2, #18.

 

5. Dominique Easley, LAR, 25

 

Easley-t meg kell tartani. Tehetséges, és ha bírják kezelni a pályán kívüli dolgait, akkor működhet továbbra is. (A Pats ezzel indokolta a menesztését, márpedig ott megfordulnak durva arcok.) Tippre nehéz belőni, mennyit kaphat, évi pár millió 3-4 évre. PFF 79.1, #26.

 

6. Dontari Poe, KC, 27

 

Poe lehet, hogy helytelenül szerepel ennyire hátul. Fiatal, és hatékony (az idei évet kivéve), viszont kétségesnek tartom, hogy a hátsérülését ki tudja heverni időben. Ez komolyan befolyásolhatja az egykori első körös számait, akit a Chiefs anyagi helyzete miatt nem feltétlenül tud megtartani, viszont akármit kaphat 5-15 millió között évente. Az biztos, hogy be fogja magát a szerződés adója biztosítani a sérülésekkel, falembereknél a hát az egyik legkényesebb pont. PFF 55.8, #59.

 

dd

 

7. Alan Branch, NE, 33

 

Branch előtt egy főhajtás, hogy 32 évesen még hetedik lehet a listán. Idén jól játszott, főleg futás ellen, az kétséges, hogy az évi 2 milliót még mindig megkaphatja-e. Valószínűleg prove it papírt ír alá, 1-2 évre, kevés garantálttal. PFF 80.4, #25.

 

8. Johnathan Hankins, NYG, 25

 

Rémesen tehetséges és fiatal, viszont úgy néz ki, hogy a 2015-ös sérüléséből (elszakított mellizom) nem épült fel, ami különösebben nem biztató falembereknél, és kérdéses, hogy maradandó-e a hátrány. Ez sokat számíthat a pénznél. PFF 47.1, #72.

 

9. Bennie Logan, PHI, 27

 

Logan inkább futás ellen működik, idén pedig egy lágyéksérüléssel játszott, így jó pozícióban van, hogy egy teljesítményösztönzős szerződést kapjon. Jó eséllyel azért kinéz neki pár millió évente, ha értékelik a fejlődés lehetőségét. PFF 45.1, #84.

 

10. Lawrence Guy, BAL, 27

 

A Ravensnél ugyan több döntést kell meghozni falemberek tekintetében, Guy minden bizonnyal maradni fog. Biztos évi többmilliós fizu. PFF 76.2, #38.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!