Connect with us

Szabadügynök

Top8 szabadügynök tight end

 

A tight end felhozatal, mint mindig, most sem valami combos. Persze attól függ, honnan nézzük, hisz Tom Brady és Aaron Rodgers is elveszít egy-egy kezdőt.

 

New England Patriots v Cleveland Browns

 

8. Dion Sims, Miami Dolphins

 

Nem egy nagy név, de végül is kezdő volt Miamiban és 256 yard és négy TD csak összejött így is. Igaz, négy év alatt 699 yard és nyolc hatpontos a mérlege, tehát nem egy ultraproduktív játékosról van szó. Sérülékeny, futáshoz nem tud blokkolni, de cserének, vagy a Dolphinst elnézve akár kezdőnek is elviheti valaki. Ettől függetlenül nem megoldás.

 

7. Jordan Cameron, Miami Dolphins

 

2013-ban Jordan Cameron 80 elkapást, 917 yadot és hét TD-t szerzett a Brownsban. Azóta viszont a folyamatos agyrázkódások és formahanyatlás miatt összesen nem jött össze ennyi, pedig három éve volt rá. Még mindig csak 28 éves, a tehetsége megvan hozzá, hogy top TE legyen belőle, de sok esélye már nem lesz. Már ha egyáltalán valaki még ad neki szerződést.

 

6. Trey Burton, Philadelphia Eagles

 

Burton előrébb is lehetne, de mivel korlátozott jogú szabadügynök, kevés esély van rá, hogy tesztelje idén a piacot. A tehetsége pedig adott lenne, amikor Zach Ertz mellett teret kap, akkor szépen teljesít. Mivel csak 25 éves, ő a legnagyobb potenciállal rendelkező játékos a posztján.

 

5. Vernon Davis, Washington Redskins

 

538 yard, két TD – több, mint amit előtte két év alatt összekapart. Nem hittem volna, hogy lesz belőle még használható játékos, Denverben abszolút nulla volt, de bizonyította, hogy még mindig tud ő játszani. 33 éves, nem hosszú távú projekt, de akár TE2-nek bőven jó.

 

4. Luke Willson, Seattle Seahawks

 

Jimmy Graham beindult, mellette pedig kiütközött, mennyire is középszerű Willson. Persze egy-egy nagy játékra mindig megtudta őt találni Russell Wilson, de összességében semmire sem használható. Futáshoz nem tud jól blokkolni, elkapásoknál közepes, egyedül a 27 éves kora szól mellette.

 

3. Jared Cook, Green Bay Packers

 

Jared Cook hatalmas csalódás volt az alapszakaszban, rosszabbul játszott, mint a Ramsben, pedig Aaron Rodgers dobált neki. Viszont a Dallas elleni elkapása, illetve a rájátszásbeli formajavulása mellett nem lehet elmenni, Rodgers is azt támogatja, hogy maradjon, a lassan 30 éves TE-nek biztos lesz tehát kérője a piacon. A kvalitásai alapján itt a helye, de amúgy elég szkeptikus vagyok.

 

jj

 

2. Jack Doyle, Indinapolis Colts

 

Indianapolisban remekül tudják kinevelni a pöpec elkapó TE-ket. Első kezdő szezonjában Doyle 584 yardot és öt TD-t szerzett, pedig Dwayne Allennel kezdett osztoznia a snapeken. Állítólag a Colts megtartaná, viszont ő már megéri az árát, egy TE hiányos csapatnak aranyat érhet, ő már bőven kezdő kaliber.

 

1. Martellus Bennett, New England Patriots

 

A Patsnél állítólag prioritás a megtartása, ami egy Super Bowl győzelem után nem lenne olcsó. Bennett amúgy is egy top TE-nek számított, amit bizonyított azzal, hogy Gronkot kiválóan pótolta. 701 yard és hét TD parádés mutató a posztján, ráadásul négy meccsen nem is ő kezdett. A 7-8 milliós fizetést biztos, hogy megüti, ha kezelni tudják a személyiséget, remek fogás lehet belőle.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!