Connect with us

Hír

Trent Cole nem akar visszavonulni

 

Trent Cole már nem mai gyerek, a 35. évébe lépő játékos ráadásul szabadügynök lesz. A hírek szerint a Colts nem fogja újraigazolni, szóval kénytelen lesz más csapatot keresni magának. Mert hogy a visszavonulásról szó sem lehet szerinte.

 

trent_cole

 

„Csak hogy tisztázzam: nem vonulok vissza. Játszani szeretnék, az őrületbe akarom kergetni az irányítókat.” – állt a játékos közleményében. A korábbi Eagles játékos karrierje leggyengébb évén van túl, mindössze két sacket szerzett, amire érthető okokból nem büszek. Ugyanakkor bízik benne, hogy egy másik csapat ad még neki egy esélyt, amivel két álmát szeretné valóra váltani.

 

Az egyik a századosok klubja, azaz elérni a 100 sacket karrierje során. Ettől jelenleg 9,5 sack választja el, szóval igen komoly szezont kell produkálnia ennek elérésére, mert az idő nem neki dolgozik. A másik pedig adja magát, egy bajnoki gyűrű hiányzik a vitrinjéből, amihez azonban egy SB csapat hívása szükséges. Korából ítélve csak rotációs játékos lehet valószínűleg, ezzel viszont lehet csak az egyik álma teljesülhet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!