Connect with us

Hír

Vádat emeltek Revis ellen

 

Az éjjel vádat emeltek Darrelle Revis ellen Pittsburghben. Egy utcai verekedés során bántalmazott öt embert, amiről gyökeresen eltérő véleménye van a rendőrségnek és Revis ügyvédjének. A rendőrség vádolja őt négy szövetségi bűncselekménnyel, amiből kettő súlyos testi sértés, egy rablás, és egy pedig a súlyos testi sértésre való előkészület, és azért bedobtak ezekhez egy fenyegetést is. A rendőrök szerint Revis belekötött egy ötfős társaságba, akik közül kettőt kiütött, majd az egyikük mobilját elvette.

 

Revis ügyvédje szerint viszont az ötfős társaság követte őt az utcán, beszólogattak neki, filmezték őt, és Revis saját biztonsága érdekében fenyegetően lépett fel, ezért a társaság megtámadta őt, aki pedig önvédelemből kiütötte a két bántalmazottat, majd elvette a mobiljukat, hogy megsemmisítse a felvételt magáról.

 

revis

 

Akármi is történt, Revis egyre szorultabb helyzetben van. Ugyan voltak hírek, hogy átképzik safety posztra, a legutóbbi értesülések szerint már jó eséllyel meg fognak válni tőle. Ezzel a Jets közel 10 milliós helyet szabadít fel a fizetési sapka alatt, ami nagyon jól jönne, mivel most 3 millió dollár alatt vannak.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!