Connect with us

Hír

Wentznek elkapó kell, Jeffery jöhet

 

Alshon Jeffery, a Bears kiváló elkapója szabadügynök lesz idén, szerintünk egyenesen a piac egyik legjobbja. Azonban a Bears nem biztos, hogy megtartja, az Eagles viszont nagyon szívesen látná, hisz az 1/2-es Carson Wentz jelenlegi elkapógárdája enyhén fogalmazva is silány.

 

AP Bears Jets Football

 

Jeffery egy jobb napjain top10-es elkapó. Eddig két teljes szezonja volt a lehetséges ötből, ezeken 2500+ yardot és 17 TD-t szerzett, amik elit számok. Azonban az utóbbi két szezonban összesen 21-szer lépett pályára, hisz egyrészt sérülékeny, másrészt pedig teljesítményfokozó szereket használt, amiért négy meccs eltiltást kapott. Ráadásul szeretne 13-15 millió közötti pénzeket keresni, amire az utóbbi két éve alapján nem sok esélye van, legalábbis valószínűleg nem a Bearsben. Az Eagles viszont jó eséllyel rárepülhet, nekik nagyon kell egy top elkapó.

 

Jefferyn kívül egyébként DeSean Jacksont és Torrey Smith-t emlegetik a legtöbbet. Előbbi már volt is a csapat elkapója, Smith viszont még szerződés alatt áll, bár a 49erses hírek szerint könnyen lapátra kerülhet.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!