Connect with us

Hír

White: Én már megvertem volna Shanahant

 

Még mindig téma Kyle Shanahan Super Bowlban mutatott játékhívásai. Szerencsétlen helyzet, mert hiába volt tízből nyolc hívása zseniális, ha a maradék kettő miatt kiegyenlíthetett a Patriots. A csapat korábbi klasszis elkapója, Roddy White (aki 40 ezer dollárt is feltett volt csapata sikerére) is élesen kritizálta a csapat volt támadókoordinátorát:

 

Örülök, hogy nem voltam tagja annak a csapatnak, mert különben megvertem volna Shanahant. Elpusztította egy város álmát. Atlantának szüksége volt erre a bajnoki címre. Arthur Blank tulajdonosnak is nagyon kijárt már, megérdemelte volna azok után, amiken keresztülment. Végre eljött a mi időnk és borzasztóan fáj, hogy nem sikerült véghez vinni

 

white

 

White a 2005-ös draft első körének 27. pickjével került a csapathoz. Az első két éve elég felemásra sikerült, ez idő alatt kevesebb, mint ezer yard jött össze mindössze 3 TD-vel. De aztán beindult a nagyüzem, 2007 és 2012 között minden évben 1100 yard fölött zárt és 49 TD-t szerzett. Az utóbbi három szezonban ugyanakkor már nem sikerült az 1000 yardot átlépni, 2013-ban karrierje során először meccset is kellett kihagynia. A 2015-ös szezont bár végigjátszotta, 506 yardja és 1 TD-je a legkevesebb volt a mezőnyben olyan elkapótól, aki 16 mérkőzésen is kezdett. 808 elkapást, 10 863 yardot és 63 TD-t halmozott fel 11 éve alatt, ezzel a legeredményesebb elkapója lett a franchise-nak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!