Connect with us

Hír

A Colts hosszabbított Jack Doyle-lal

 

A legal tampering kezdete előtt még nagyon úgy tűnt, hogy az Indianapolis Colts nem kíván hosszabb távú megegyezést kötni a tavalyi szezon egyik meglepetésemberével és hagyja, hogy Jack Doyle tesztelje a piacot. Chris Ballard, az újdonsült GM azonban nem várta meg a piac nyitását és úgy vélte, hogy az első számú prioritások között kell, hogy szerepeljen a biztoskezű tight end visszaigazolása. Ennek megfelelően, a csapat és a játékos egy három éves szerződést kötött, melynek részletei egyelőre nem szivárogtak ki.

 

jackdoyle

 

Doyle sokak számára egy igazi szürke eminenciás lehet, aki nem arról híres, hogy nagy játékot nagy játékra halmoz, azonban a liga legbiztosabb célpontjai közé tartozik a tight endeket illetően. Mióta az NFL-be került (2013) a felé szálló labdák mindösszesen 2,9%-át ejtette el, ezzel éljen jár a pozícióját illetően. Ami a további számokat illeti, tavaly 59 elkapásból 584 yardot és öt touchdownt szorgoskodott össze, ezzel az egyik üde színfoltja volt az amúgy igencsak döcögősen működő Colts offense-nek. És azt sem szabad elfeledni, hogy Doyle nem csak, hogy Luck egyik legmegbízhatóbb támpontja, a futójátékot is nagyon hatékonyan tudja segíteni. A játékos megtartása tehát igencsak korrekt offseason move-nak mondható, még annak fényében is, hogy a kontraktus részleteiről nem tudunk semmit.

 

UPDATE: a szerződés teljes összege 21 millió dollárról szól az elkövetkezendő három évre, melyből 9,5 millió a garantált tartalom és két millió teljesítmény-ösztönzőt is tartalmaz.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!