Connect with us

Hír

A Patriots hagyja, hogy játékosai teszteljék a piacot

 

 

A Patriots már régóta ugyanazt a szisztémát alkalmazza mikor egy fontos játékosa free agent lesz. Egyszerűen hagyja, hogy a piac szabja meg a határokat és a játékosok maguk döntsék el, mit akarnak. Így fordulhatott elő, hogy az utóbbi évekhez hasonlóan Hightower sem kapott taget.

 

Dont'a Hightower

 

Két éve Devin McCourthy is kiment a piacra, ám később felek álláspontjai elég közel voltak egymáshoz és aláírták a hosszútávú szerződést. Régóta tudjuk, hogy a Patriots nem megy bele óriási bércsatákba, minden játékos pont annyit kap, amennyi az értéke vagy annyit se. Mindenki eldöntheti, milyen kondíciók mellett marad és ha nem találkoznak az álláspontok akkor mehet isten hírével. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy idén Hightower elhagyja a csapatot, de ha nagyon távol áll az elképzelése Belichickétől, akkor nem fognak két kézzel kapkodni utána.

 

Ez a rendszer két dologra épül. Az egyik a bizalom, ami a játékosok és Belichick között van. Ha sokszor nem is látszik a Patriots a jó játékosait megfizeti és tiszteli, de hagyják, hogy megnézzék milyenek a piaci viszonyok. A másik pedig a kultúra. A Patriots egy győztes kultúrát teremtett, amiért alkalmanként alacsonyabb bérért is megéri tartozni. Persze ez magával vonzza azt, hogy néha a kedvenceknek is búcsút kell inteni, de a csapat mindig az egyén felett áll.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!