Connect with us

Hír

A Saintsnek nem elég a Pats első köröse Cooksért

 

Köztudott, hogy a Saints magas árat kér Brandin Cooksért, a csapat fiatal elkapójáért, a nola.com információ szerint a New England Patriots pedig beajánlotta az 1/32-es cetlijét a szélvészgyors WR-ért és ez nem volt elég számukra. Feltehetőleg azért nem, mert a csomagban azonban benne volt egy Saints-pick is, így egyelőre várják a kedvezőbb ajánlatokat.

 

Azt tudtuk eddig is, hogy Bill Belichick nem feltétlen tartja magasra az első körös pickek értékét és szívesen ugrik ilyen lehetőségekre, de a Patriotsnak talán pont nincs szüksége egy újabb gyors, kicsi elkapóra, habár Cooks inkább a pálya vertikális megnyitásában jeleskedik mondjuk Edelmannel ellentétben, aki pedig a rövid passzok nagymestere.

 

brandin-cooks-110314-getty-ftrjpg_1856iwykpyjuj1fmroio9eq3q3

 

Cooksért egyébként legalább 5 csapat érdeklődött már, köztük a Pats mellett az Eagles és a Titans is és ezek szerint a Saints az ő első kör közepén (1/14 és 1/18) lévő pickjeire pályázik, vagy egy második körösre és egy jobb játékosra. Egy érdekes szempont a két csapattal kapcsolatban, hogy a Cookst képviselő ügynökség történetesen Carson Wentzet és Marcus Mariotát is képviseli, a gyors elkapó pedig hozzájárulhatna mindkét fiatal játékos fejlődéséhez.

 

Cooks a 2014-es NFL Draft 1/20-as választottja volt, az utóbbi két évben pedig elérte az 1100 yardot és 8 TD-t, ami elég jó teljesítmény. A Saintsnek viszont nincs sok ideje üzletelni, ugyanis csütörtökön nyit a szabadügynök-piac és az ottani történések átírhatják egyrészt a csapatok hiányposztjait, másrészt ennek köszönhetően Cooks piaci értékét is. A szentektől egyébként nem áll távol fiatal playmakereke elcserélése, hiszen ilyen sorsra jutott korábban Reggie Bush, Darren Sproles, Kenny Stills és Jimmy Graham is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!