Connect with us

Hír

A szerdai nap legfontosabb eseményei

 

Röviden összefoglaljuk, mik voltak a legfontosabb események, hogyha az ÉLŐ közvetítésünk nem szeretnétek végigolvasni tegnapról.

 

– Brandon Marshall 2 évre, összesen $12 millióért a Giantshez igazolt, ez volt az első nagy lépés az idei piacon. Mi egyértelműen jó igazolásnak gondoljuk.

 

– A liga második legjobban fizetett jobb oldali tackle-je lett (de Lane Johnson kicsit csalás) Ricky Wagner, aki a Lionshöz került évi $9 milliós fizetéssel.

 

Ricky-Wagner-Baltimore-Ravens-Kim-Klement-USA-TODAY

 

– Chandler Jones nem franchise tag alatt fog játszani a Cardinalsban, ugyanis hosszú távú, 5 éves, $85 milliós szerződést kötöttek felek.

 

– A Cowboys a mai nap során hivatalosan ki fogja vágni Tony Romót. A két legtöbbet emlegetett célpont Houston és Denver, de Romo csinál majd egy Peyton-féle körutat, mielőtt döntene.

 

– A Bills átstrukturálta Tyrod Taylor szerződését és megtartotta őt. Elég olcsón sikerült minden, idén csak $10 milliót foglal majd a sapkából.

 

– A Ravens kivágta Elvis “Doom” Dumervilt.

 

– Brian Hoyer két éves szerződést írt alá a 49ers gárdájával. Ettől függetlenül lesz vajon Cousins trade?

 

– A Patriots cserélt Dwayne Allenért, a Colts tight endjéért, egy negyedik kört adtak érte és kaptak még egy hatodik kört.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!