Connect with us

Hír

Bell: Ha egészséges lettem volna, megverjük a Patset

 

Le’Veon Bell, a Steelers futója nem tudja túltenni magát az AFC-döntőben elszenvedett vereségen, ahol a Patriots 36-17-re simázta le a pittsburghieket, igazából egy semleges szurkolónak kérdés sem lehetett, melyik volt a jobb csapat. Bell persze nem így gondolja, szerinte ő a Vasas javára dönthette volna el a találkozót.

 

Pittsburgh+Steelers+v+New+England+Patriots+q_iEWIMGL7Xl

 

“Szerintem megvertük volna őket. Amikor a pályán voltam, egyáltalán nem érezem jól magam. Az, hogy a meccs elején még a pályán voltam azt eredményezte, hogy csak emiatt más gameplannel játszottak. Ha egészségesen tudok pályára lépni és azt tudjuk csinálni, amire képesek vagyunk és ahogy csináltuk az egész szezon során és kiváltképp a rájátszásban – futás, play action, Antionio Brown egy az egyben -, akkor a végeredmény szerintem más lett volna. Jövőre viszont visszatérünk ide.”

 

Ugyan a támadósor feltehetőleg tényleg jobb lett volna Bellel, ez nem sokat segített volna a védelmen, akik azon felül, hogy 431 yardot nyeltek be, teljesen esélytelenek voltak Bradyék megállításában és a megszokott sok-zónázós gameplan teljesen hasztalannak bizonyult Brady ellen, ami mondjuk nem túl nagy meglepetés.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!