Connect with us

Hír

Bennett minden nem fociból származó jövedelmét jótékony célra fordítja

 

A tavalyi szezon során Michael Bennett, a Seahawks védőfalembere felrótta a többi játékosnak, hogy nem támogatják a szocális változásokat. Akkor kissé álszentnek tűnt, most viszont példát mutat. Minden jövedelmét, amit nem a fociból szerez, tehát nem a fizetése, hanem egyéb szponzori szerződésekből befolyt összeg jótékony célra fordítja 2017-ben és egyrészt a színesbőrű nőket, másrészt a kisebbségi közösségek újjáépítését szeretné támogatni.

 

i

 

“A repper Chance inspirált arra, hogy nagyobban gondolkodjak, hiszen ő egy millió dollárt ajánlott fel a chicagói gyerekek megsegítésére és az iskolarendszer fejlesztésére. Úgyhogy csatlakozom hozzá a fiatalok jövőjébe való befektetéssel. A rendszer cserben hagyja a gyerekeket. A közösségre és a vezetőinkre van bízva, hogy reményt nyújtsanak azzal, hogy fejlesztik az oktatásunk. Bármely cég, amelyik úgy dönt, hogy engem támogat, mostantól tudhatja, hogy olyan lehetőségekbe fektet be, amelyek minden ilyen család számára inspirációt nyújtanak. “

 

Bennett a mezeladásaiból befolyt összegek 50%-át arra fordítja majd, hogy a városon belüli parkokat fejlessze. Ezen kívül szeretné a többi játékost is arra kérni, hogy a pályán kívüli szerződéseikből befolyt összegek legalább egy részét fordítsák jótékony célra.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!