Connect with us

Hír

Bill Polian hatalmasat kamuzott Bradyről

 

Bill Polian egy remek GM volt a maga idejében, a Colts neki köszönheti Peyton Manninget és a Super Bowl gyűrűjét is. Munkásságát már Hall of Fame tagsággal is honorálták, ő azonban úgy gondolta, hogy van ennél feljebb.

 

Peyton-Manning-Polian-02-18-16

 

A PFT hozta le, hogy Sport Illustrated kérdésére Polian elárulta, hogy ha nem Manninget draftolja irányítónak, akkor Aaron Rodgers vagy Big Ben lett volna az embere. Illetve hozzátette, hogy ő már a draftolása előtt tisztában volt Tom Brady értékével, ugyanis a Coltsnál első körös értékelést adtak neki. Mindössze azért nem húzták be, márt már ott volt nekik Manning.

 

Így, lassan két évtized távlatából azért könnyű azt mondani, hogy X játékosról mindig is tudtam, hogy nagyszerű lesz. Viszont, ha tényleg első körös tehetség lett volna Brady a Colts scoutok szerint, akkor aligha volt okos döntés vagy valószínű, hogy nem húzták be 2000-ben a 199. pick előtt. Főleg, hogy Brady előtt kiválasztották a negyedik körben DT Josh Williamst, az ötödikben pedig C Matt Johnsont. Utóbbi soha életében nem lépett pályára, Williams pedig hat évig volt peremember.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!