Connect with us

Hír

BREAKING: A Jets kivágta Brandon Marshallt!

 

Brandon Marshall arra kérte a Jets vezetőségét, hogy engedjék el, amit a csapat az éjjel jóvá is hagyott, ezzel ugyan $1,875 millió halott pénzt generáltak, azonban spóroltak $7,5 milliót, amivel folytatják a teljes újjáépítés projektet, hozzáadva a kiváló veterán elkapót többek között Darrelle Revis vagy Nick Mangold elküldéséhez.

 

Brandon-Marshall-Jets-retire-12-05-15

 

 

Marshall pár hét múlva lesz 33 éves, karrierje során hatszor választották be a Pro Bowlba, a Jetsben az utóbbi két évét töltötte. 2015-ben 1502 yardot és 14 TD-t, 2016-ban viszont csak 788 yardot és 3 TD-t kapott el. Ebben persze közrejátszott a QB-teljesítmény hatalmas változása, ugyanis két éve az őt célba vett passzok 72%-a volt elkapható, tavaly csupán 55%-a, ami a legrosszabb ilyen mutató volt az egész ligában. Az utóbbi egy évtizedben egyébként Marshallnak van a legtöbb elkapása (921) és elkapott yardja (11 752) a ligában.

 

Marshall még mindig egy elég jó elkapó, jó rövid távú opció lehet sok csapatnak. Egy dologra érdemes figyelni vele kapcsolatban a szabadügynök-piacon, ez pedig Jay Cutler. Ők ketten nagyon jó viszonyt ápoltak a pályán és a pályán kívül is és valószínűleg Cutler is szabaddá válik, így akár össze is állhatnak és ketten együtt mehetnének egy új csapathoz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!