Connect with us

Hír

Carr: Osweiler nem kapott elég időt

 

David Carr, a  Houston Texans történetének első draft pickje úgy véli, hogy Bill O’Brien és csapata nem adott elég időt Brock Osweilernek, a Houston Texans történetének legnagyobb fizetésű szabadügynök-igazolásának. Persze ő könnyen beszél, ő 5 évet kapott a csapatnál, még ha nem is volt túl dicsőséges ez az időszak, őt sackelték a legtöbbször a ligában, ettől elment az önbizalma és végül hatalmas bustként könyvelhettük el.

 

“Gary Kubiak rendszere teljesen más volt. Teljesen különbözött attól, amit Bill O’Brien kért tőle Houstonban a sok option route-tal és a fiatal elkapókkal. Nem volt elég ideje. Ha megnézem az irányítókat, akik Houstonban játszottak Bill alatt, egyik se kapott elég időt. Nme tudom hogy lehet folytonosságot elérni egy poszton, ha folyton változtatod a játékosokat, főleg egy ilyen támadósornál. Bele kell szokniuk és erre nem elég 10 hónap.”

 

 

De Carr nem O’Brient hibáztatja, hanem a teljes NFL felfogását.

 

“Bill rendszerei működnek és nem hiszem, hogy rosszul edz. De a mai időkben nehéz dolga lesz azzal, hogy elég türelme legyen ahhoz, hogy megmaradjon egy játékosnál. És ez nem csak az irányítóra igaz. Ez az irányító és az elkapó kombinációjáról szól. Julian Edelman gyakorlatilag Tom Bradyvel él a holtszezonban. Heti háromszor átvesznek meccsszituációkat. Brock ezt hányszor csinálta meg? Valószínűleg egyszer sem.”

 

Carr azt is elmondta, hogy Osweiler is hasonlóan gondolja a dolgokat. De persze Osweiler ideje nem csak a rossz játéka miatt járt le a csapatnál, hanem mert az utolsó fordulóban jól összebalhézott O’Briennel.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!