Connect with us

Hír

Colin Kaepernick jótékonykodik

 

Colin Kaepernick kilépett a szerződéséből, és jelenleg szabadügynök. A hírek szerint azonban nem állnak sorban az aláírásáért a kérők, de Kaep sem ül a babérjain. Amíg a jövője nem tisztázódik, addig folytatja jótékonysági kampányait, ezúttal a szomáliai embereken segít.

 

 

Szerdán tett közzé egy videót az Instagramján, ahol arra kérte a Türkish Airlines légitársaságot, hogy küldjön egy gépet Szomáliába tele étellel, vízzel és gyógyszerrel. Pénteken már nagy örömmel újságolta a közösségi médián követőinek, hogy sikerült az akció, és a légitársaság biztosít erre a célra egy gépet, ami közel 60 tonnányi ellátmányt fog Szomáliába szállítani a szegényeknek. A kezdeményezésbe olyan híresség is beszállt, mint a színész Ben Stiller, aki saját karitatív szervezetén keresztül segít a megfelelő mennyiségű ellátmány beszerzésében.  A repülőgép március 27-én fog indulni a célállomás felé.

 

Továbbá létrehoztak egy weboldalt, ahol szintén adományokat gyűjtenek. 6 óra alatt közel 340 ezer dollár gyűlt össze, a cél az 1 millió dollár állításuk szerint, ami jó eséllyel összejön majd Kaepernickéknek.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!