Connect with us

Hír

Cook ragaszkodna a 89-es mezhez – csak az Cooperé

 

Jared Cookot nem marasztalták Green Bayben, így kereshetett magának új csapatot. Pár vizit után meg is találta új állomáshelyét Oaklandben, és ahogy a Packersnél, úgy itt is bekopogtatott a 89-es mezszámért. Tavaly Richard Rodgers átadta neki, idén viszont a korábbi első körös elkapó, Amari Cooper birtokolja a számot.

 

 

„Hogy megkaphatom-e a mezt? Fogalmam sincs. Amarival lesz majd egy kis cseverészésünk erről, ott majd kiderül, hogy hajlik-e a dologra. Lehet meg kell vesztegetnem majd őt a mezszámért, pár ezer dollár talán elég lesz. Meglátjuk, hogy sikerül-e leszednem a hátáról a számot.” – mondta a játékos.

 

Úgy tűnik idén ez lesz a trend, mert a nemrég a Redskinshez szerződő D.J. Swearinger is szerette volna a már foglalt 36-os mezszámot magának, amit 75 ezer dollár ellenében oda is adott neki a számot korábban birtokló Su’a Cravens, de DeSean Jackson is szerette volna a Bucsnál foglalt 11-es mezszámot magának. Ugyanakkor Martellus Bennet nem járt sikerrel a Packersnél egy hasonló “megvesztegetéssel”, ezért a szurkolókkal szavaztatta meg twitteren, hogy melyik mezszám legyen az övé. Meglátjuk, hogy Cook sikerrel jár-e.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!