Connect with us

Hír

Darrelle Revisnek vissza kellene vonulnia

 

Mindenki tudja, hogy Revis karrierje egyre mélyebbre süllyed, amit már nem csak a teljesítményével, hanem a rendőrségi ügyével is súlyosbított. Ha ez nem lenne elég, a játékos ráadásul szabadügynök, és egyelőre senki sem kereste fel egy ajánlattal, ami elég sokatmondó. Éppen ezért talán bölcsebb lenne visszavonulnia, Ike Taylor szerint legalább is.

 

 

A korábbi pittsburghi cornerback szerint nincs már mit bizonyítania Revisnak a szurkolók felé, bajnok, többszörös All-Pro, de láthatóan romlanak a képességei. Éppen ezért talán a visszavonulás bölcsebb lépés lenne szerinte, bár hangsúlyozta, ez nem az ő, hanem egyedül Revis döntése.

 

Az viszont tény, hogy Revis élete leggyengébb szezonján van túl, gyakorlatilag a liga legrosszabb cornerbackjei közé volt sorolható. Amíg 2015-ben 51,9-es passer ratinget engedett a felé dobó irányítóknak, 2016-ban ez a szám majdnem a duplájára nőtt. 102,5-es mutatót engedett, aminél csak Damarious Randall volt rosszabb 2016-ban. Az “első számú cornerek” között ő engedte a legnagyobb százalékú elkapási arányt az általa őrzött elkapóknak 64,6 %-kal, és a fizikuma sem feltétlen felel meg a mai NFL követelményeinek, ugyanis rendkívül lassú, még safetynek is.

 

Revis állítólag hajlandó drasztikus mennyiségű pénzt elengedni az igényeiből hogy csapatot találjon, de egyelőre nem keltette fel a GM-ek érdeklődését. És ugyan elutasították a vádakat a pittsburghi verekedős ügye miatt, ez nem vetett a jövőjére túl jó fényt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!