Connect with us

Hír

Eddig tartott az Aguayo-magic?

 

Tavaly a Tampa bay Buccaneers nem kis meglepetésre feljött a 2. kör végére azért, hogy kiválassza a kicker Robert Aguayot a 2016-os Drafton. Most mégis hoztak a nyakára egy kickert, ami egyre inkább igazolja az eddigi kvázi tényt, hogy óriási ostobaságot csinált Jason Licht general manager.

 

 

Aguayot hihetetlen tehetségnek állították be, aki 40 yardon belül képtelen hibázni. A profik között ez abszolút befuccsolt, Aguayo mindössze 71%-os pontossággal értékesítette a mezőnygóljait, ráadásul az említett 40 yardon belüli kísérletekből 8 alkalommal sem sikerült a villák közé lőnie a labdát. Így nem lepődünk meg, ha a Bucs hozott egy másik kickert Aguayo nyakára, akár hogy ösztönözze őt, vagy hogy akár átvegye a helyét a csapatban. Ez a kicker pedig nem más, mint Nick Folk.

 

A 32 éves rúgó korábban a Cowboys és a Jets csapatát is erősítette, idén került lapátra New Yorkban. Egy teljesen jó kicker, nem a legpontosabb, de az utóbbi szezonokban olyan 80-90% közötti pontossággal értékesíti a mezőnygólokat. Tekintve, hogy milyen támadóegység lehet idén Floridában, elkelne a csapatnak egy olyan kicker, aki pontokat tud feltenni a táblára, ha megállítják a támadósort. Kérdés, hogy mennyi ideje maradt Aguayonak bizonyítania?

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!