Connect with us

Hír

Eric Decker lesz a következő áldozat?

 

A fizetési keret rendbe tétele érdekében hatalmas tisztogatásokba kezdett a New York Jets. Nick Mangold, Darrelle Revis és Brandon Marshall már ennek a folyamatnak az áldozata, és a jelek szerint nem végzett még Mike Maccagnan general manager.

 

eric_decker

 

A legfrissebb jelölt, aki a megszorítások áldozata lehet, az a csapat másik sztárelkapója, Eric Decker. $5,75 millió dollárt spórolhat vele a Jets ha végül megszabadul tőle, ráadásul a Jets tele van fiatal (és olcsó) elkapókkal, ezért nem is feltétlen fájna ez a lépés Todd Bowles csapatának. Decker egészségi állapota amúgy is kérdéses, hiszen egy csípő és vállműtét várt rá azután, hogy sérültlistára helyezte a csapat. Sőt, egyes hírek szerint egyszerre csak az egyik műtét lett volna csak végrehajtható, amivel Decker 2017-es szezonja is veszélyben volt a rehabilitáció miatt, ezt azonban a friss pletykák cáfolták, Decker ugyanis észen állhat a szeptemberi szezonkezdésre.

 

Decker mellett továbbra is gőzerővel keresnek cserepartnert, akire rá tudják sózni Sheldon Richardsont, hiszen vele is rengeteg pénz szabadulna fel a salary capben. Rajtuk kívül még David Harris retteghet, mert ő is halott pénz nélkül elbocsátható, és látva milyen fejek hullanak, nem dőlnék hátra a helyében.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!