Connect with us

Hír

Ez már tényleg csalás, amit a Patriots csinál – ContractGate!

Az megvan, hogy a New England Patriots leigazolta Dont’a Hightowert 4 éve 43,5 millióért, amiből 19 millió dollár garantált, amivel a liga második legjobban kereső off ball linebackerévé tették Luke Kuechly után? Nos, ez nem igaz. Hightower igazából csak egy 4 éves, 35,5 millió dolláros szerződést írt alá, ami nem évi 10,9, hanem 8,8 millió. Ráadásul ez még akár csökkenhet is!

 

 

Hightower szerződése a maximális tartalmat tekintve valóban 43,5 millió dollár, de ez 4×2 millió dollárnyi ösztönzőből áll. Tehát a játékosnak első csapatos All Prónak meg Pro Bowlernek kell lennie alsó hangon, hogy ezt a pénzt megszerezze. Öt év alatt egyszer, csak tavaly lett Pro Bowler és egyszer második csapatos All Pro. Továbbá minden évre van 875 ezer dollárnyi meccsenkénti bónusza, azaz durván 55 ezer dollár meccsenként. Mivel Hightower mindössze csak egyszer tudott végigjátszani  egy szezont, az utóbbi három szezonját figyelembe véve évi 220 ezer dollártól el fog esni sérülés esetén. Sőt, ha véletlenül IR-re kerülne bármelyik szezon első hetén vagy az előszezonban, akkor garantáltan elbukna 2,8 millió dollárt, az alapfizetése pedig 8,8 millióról 8-ra csökkenne.

 

Elképesztő, hogy nemet mondott a Jets állítólag 12 millió dolláros ajánlatára. Ez az egyik legdurvább alul fizetés a ligában, ráadásul a legcsapatbarátabb szerződés az idei szezonban, hisz a 19 milliójából és csak 17 teljesen garantált és két év után kvázi probléma nélkül elküldhető. Összefoglalva: Hightower csak akkor lesz a liga második legjobban kereső off ball linebackere, ha úgy játszik, mint Luke Kuechly és egy meccset nem hagy ki.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!