Connect with us

Hír

Ezek a csapatok draftolnak a legjobban a hátsó körökben

A draft harmadik napján, tehát a negyedik körtől kezdve nagyon nehéz jövőbeli sztárokat találni, minimális eséllyel bukkannak a csapatok gyöngyszemekre. Azért persze vannak jobban és rosszabbul választó csapatok, GM-ek. Jimmy Kempski a PhillyVoice-tól szedte össze és osztotta meg twitteren azt, hogy az utóbbi 10 évben a csapatok hány Pro Bowler játékost draftoltak a negyedik körben vagy később. A táblázat abból a szempontból csalóka, hogy nem a játékosok száma szerint rangsorol első sorban, hanem az összes Pro Bowl részvétel alapján, ami például a Patriotsot a második helyre dobja, pedig csak Slater van a listájukon.

 

Az általános vélekedés az egyébként Belichikkel kapcsolatban, hogy a hátsó körökben jól draftol, ehhez képest az alábbi táblázat ezt nagyon nem támasztja alá. Igazán nagy neveket azért egy csapat sem tudott leakasztani kellő gyakorisággal, legalább 3 Pro Bowl részvétellel csak Richard Sherman, Kam Chancellor, Josh Sitton, Geno Atkins, Antonio Brown és Justin Bethel rendelkezik a már említet Slater mellett.

 

 

Persze a Pro Bowl nem a legjobb mérce, hiszen alapvetően egy szimpátia szavazásról beszélünk, de azért mindenképp érdekes a fenti lista.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!