Connect with us

Szabadügynök

Fisher után új utakon – FA-értékelő

Hét igazolást láthattunk Sean McVaytől eddig, és ugyan nincs elveszve a csapat, azért bőven van még dolog.

 

Akik jöttek

 

A hét emberből a legnagyobb név a LT Andrew Whitworth. 35 évesen 3 éves (!) szerződést kapott, viszont ha fenn tudja tartani a szintjét, akkor Goffnak nem lesz gondja balról. Robert Woods csatlakozott Tavon Austinhoz a “soha nem lépte még át a 700 yardot, mégis nagy pénzt kap”-elkapókhoz a Ramsben. Ennyi pénzből (persze csak elméletben) Jeffery ÉS Pryor is meglehetett volna. Denverből elhozták a CB Webstert, Phillyből pedig Connor Barwin került a LB-sorba, ez egyértelműen működik, pláne Phillips rendszerében majd. Lance Dunbar személyében futót is igazoltak, bár a jelenlegi teljesítmény inkább a faltól függ.

 

 

Akik mentek

 

A legnagyobb veszteség egyértelműen William Hayes, aki ugyan idősödik, de még értékelhető pass rusht mutat fel, és valójában a sapkából szabadítottak fel helyet a cseréjével. Nem lesz könnyű pótolni, a Dolphins meg dörzsöli a tenyerét, hogy még néhány évig megszerezték Wake párját apróért. Távozott Kenny Britt is hatalmas pénzért a Brownsba, élete egyetlen 1000 yardos szezonja után. Továbbá Lance Kendricks TE átnézett Green Baybe és ott is maradt.

 

 

Értékelés

 

Bizonyos helyeket betömtek, másokat nyitottak. Még szerencse, hogy a hiánypozíciók egy részét meg lehet oldani az idei draftról. Center még mindig kell, és Ryan Groy nem biztos, hogy eljöhet a Billstől. Egyértelműen kell még ember WR és TE, illetve OLB posztra, safety-t meg húznak a drafton.

 

Valahová B- és C+ közé lehetne sorolni az értékelést, nagyon sok fog múlni a drafton, de új edzőtől ne várjuk el, hogy nem használja ki az első, méltányossági évét akár rosszabb minőségű, de hosszú távon értékes építkezésre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!