Connect with us

Szabadügynök

Fisher után új utakon – FA-értékelő

Hét igazolást láthattunk Sean McVaytől eddig, és ugyan nincs elveszve a csapat, azért bőven van még dolog.

 

Akik jöttek

 

A hét emberből a legnagyobb név a LT Andrew Whitworth. 35 évesen 3 éves (!) szerződést kapott, viszont ha fenn tudja tartani a szintjét, akkor Goffnak nem lesz gondja balról. Robert Woods csatlakozott Tavon Austinhoz a “soha nem lépte még át a 700 yardot, mégis nagy pénzt kap”-elkapókhoz a Ramsben. Ennyi pénzből (persze csak elméletben) Jeffery ÉS Pryor is meglehetett volna. Denverből elhozták a CB Webstert, Phillyből pedig Connor Barwin került a LB-sorba, ez egyértelműen működik, pláne Phillips rendszerében majd. Lance Dunbar személyében futót is igazoltak, bár a jelenlegi teljesítmény inkább a faltól függ.

 

 

Akik mentek

 

A legnagyobb veszteség egyértelműen William Hayes, aki ugyan idősödik, de még értékelhető pass rusht mutat fel, és valójában a sapkából szabadítottak fel helyet a cseréjével. Nem lesz könnyű pótolni, a Dolphins meg dörzsöli a tenyerét, hogy még néhány évig megszerezték Wake párját apróért. Távozott Kenny Britt is hatalmas pénzért a Brownsba, élete egyetlen 1000 yardos szezonja után. Továbbá Lance Kendricks TE átnézett Green Baybe és ott is maradt.

 

 

Értékelés

 

Bizonyos helyeket betömtek, másokat nyitottak. Még szerencse, hogy a hiánypozíciók egy részét meg lehet oldani az idei draftról. Center még mindig kell, és Ryan Groy nem biztos, hogy eljöhet a Billstől. Egyértelműen kell még ember WR és TE, illetve OLB posztra, safety-t meg húznak a drafton.

 

Valahová B- és C+ közé lehetne sorolni az értékelést, nagyon sok fog múlni a drafton, de új edzőtől ne várjuk el, hogy nem használja ki az első, méltányossági évét akár rosszabb minőségű, de hosszú távon értékes építkezésre.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!