Connect with us

Hír

Forrósodik a helyzet a prospectek körül

 

Lassan egy hónap sincs a draft kezdetéig, az újoncok pedig a pro day-eiken teljesítek kisebb nagyobb sikerrel. Kezdenek kikristályosodni az erőviszonyok, de továbbra is nehéz megmondani még egy adott poszt legjobbját is, nem még azt, hogy ki hol kellhet el.

 

 

Kezdjük a sajnálatos eseményekkel. Sidney Jones még pár hete szenvedett egyeteme pro day-én Achilles sérülés és már át is esett a műtéten. A remények szerint már 2017-ben játszhat, de ezek a jól hangzó vigaszok ritkán jelentik azt, hogy valóban pályára is fog lépni. Műtétjével párhuzamosan egy másik első két napba várt cornerback is sérülést szenvedett. Fabian Moreau az UCLA pro day-én sérült meg és várhatóan csúszni fog a boardokon. Reuben Fosterről pedig közben az derült ki, hogy többek közt Combine balhéja miatt egy top15-ben választó csapat le is vette a boardjáról.

 

Az irányítók közt közben megfordulni látszik a pár hónapja kialakult sorrend. 22 NFL csapat szavazott a class legjobb QB-jára és ebből 9 szavazatot Deshaun Watson, 8-at pedig Mitch Trubisky kapott, tehát egyre valószínűleg, hogy közülük kerül ki az első kihúzott QB. A nemrég még legjobbnak vélt Kizert pedig már Mahomes is megelőzi.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!