Connect with us

Hír

Geno lehet Eli örököse

 

Kisebb meglepetésre a New York Giants leigazolta Geno Smith-t, aki Eli Manning mögött lehet csereirányító az Óriásoknál. Ben McAdoo, a csapat főedzője azonban ennél sokkal tovább ment. A tegnapi nap folyamán, egyenesen azt nyilatkozta, hogy Geno lehet a Giants irányítója, Eli Manning visszavonulása után.

 

 

„Nem látom miért ne.” – válaszolta az újságírói kérdésekre, amelyek azzal kapcsolatban faggatták, hogy Smith hosszú távon pótolhatja-e Manninget. „Egy ilyen képességekkel rendelkező játékost ritkán találni, meglepően nagy a karereje és megtudja dobni a passzokat.” Nem egészen tudom, hogy McAdoo milyen mérkőzéseket látott Genotól, de én látok azért indokokat, hogy miért ne lehetne hosszú távon megoldás a csapat számára. Ráadásul egyelőre 1 éves szerződése van és meg kéne szereznie a második számú irányító posztját is.

Ugyanezen interjú során kitért Adrian Petersonra is. „Meg fogjuk nézni, értékeljük őt és meglátjuk szükségünk van-e rá, de soha nem mond, hogy soha, így nem kizárt az érkezése sem.” Ez már sokkal életképesebbnek hangzik, még úgy is, hogy jelenleg 4 futó is van a Giants rosterén és Peterson nem igazán illik a Giants rendszerébe. A Giants egyébként egész szépen építkezik az elmúlt két évben és SB esélyes csapatként kell számon tartani őket.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!