Connect with us

Hír

Goodell ezzel a lépéssel megmentheti magát

 

A héten ironizáltunk kicsit az NFL vezetőségén, hogy ahelyett, hogy valós problémákkal foglalkozna vagy a játékot próbálná élvezetesebbé tenni, csupán pótcselekvés gyanánt a hosszabbítások szabályán szeretnének teljesen minimálisan változtatni. Most meg kell dicsérnünk őket, ugyanis végre előremutató változtatásokban gondolkodnak.

 

 

Roger Goodell tegnap jelentette be, hogy szeretnének olyan változtatásokat hozni, amelyek a játék ütemét gördülékenyebbé teszik és élvezhetőbbé teszik a mérkőzések megtekintését. Három komolyabb téma jött szóba az elsődleges egyeztetések alkalmával.

– Központosítanák a kérdéses ítéletek visszanézését, így nem a pálya mellett születne meg a döntés, hanem a bírók egy tablet és a központban ülő kollégák segítségével gyorsabban hoznák meg az ítéletet.

– Az extra pont után nem lenne reklámszünet, hanem gyorsabban indulna a játék. Ezt szeretnék a touchdownok után is megvalósítani.

– Sztenderdizálni szeretnék a mérkőzéskezdéseket és a félidei szüneteket is, hogy minden időben és pontosan történjen.

 

Ezeken kívül Goodell egyeztetni szeretne a partnerekkel, hogy a reklámidők hosszát és gyakoriságát csökkentsék. „Mind tudjuk, milyen idegesítő mikor visszajövünk egy reklámszünetről és fél perc múlva újrakezdődik egy másik.” Nem sok dolog miatt lehetett szeretni Goodellt, de kivételesen nagyon előremutató megoldásokkal állt elő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!