Connect with us

Hír

Gurley újra parádézni fog

 

Todd Gurley rémálomnak nevezte a 2016-os szezont, ahol Jeff Fisher alatt egy gyenge támadósorban ő maga is gyengén játszott. Pedig nem így indult a profi karrierje, ugyanis a 2015-ös első körös játékos elnyerte az év újonca címet is. A Rams új főedzője, Sean McVay szerint pedig Gurley visszatérhet a 2015-ös fényéhez.

 

McVay kiemelte, hogy az eredményes futójáték mind a 11 játékos jó teljesítményét igényli. Ezért is érkezhetett a veterán Andrew Withworth a támadófal bal szélére, amivel azt reméli az edzői stáb, hogy egy domino effektus keretében az egész támadófal feljavul majd. Azonban Gurley-nek is javulnia kell, nem találta meg tavaly a lyukakat rendesen. Érdekesség, hogy a 2015-ös és a 2016-os leghosszabb 10 futásának összege között 280 yard különbség van. Igen, ez nem elírás, tényleg.

 

 

“Amit az újonc évében csinált megalapozta az elvárásokat, hogy egy remek futó lesz minden egyes évben és mi is így érezzük ezt. Todd motivált, érzi a kihívást és vissza szeretne térni a régi énjéhez, ehhez azonban mindenkire szükség lesz. Úgy érezzük, hogy egy kiváló, konzisztens futó lesz, aki a legjobbak közt lesz a ligában egy hosszú időre. Ez a célunk.”

 

Gurley csupán 3,2 yardot átlagolt tavaly és egy meccsen sem érte el a 100 futott yardot, ilyenre pedig még nem volt példa az AFL-NFL egyesülés (1970) óta úgy, hogy valaki legalább annyiszor cipelje a labdát meccsenként, mint Gurley (17,4) és minden meccsen játsszon. Ráadásul nem csak tavaly, de már 2015 második felében sem ment neki, ugyanis sorozatban 24 meccse nem érte el a 100 futott yardot. Milyen távolinak tűnik már, mikor első négy meccsén rendre 125 yard fölött futott…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!