Connect with us

Hír

Hétfő reggeli hírcsokor – Gruden hosszabbított, combine eredmények

 

A Washington Redskins két évvel meghosszabbította Jay Gruden szerződését, így egészen a 2020-as szezon végéig maradni fog a csapat élén.

 

jay-gruden-nfl-washington-redskins-indianapolis-colts1-850x560

 

Jabrill Peppers, aki valószínűleg safety lehet a profik között, most futott egy elkapókat/futókat idéző 4.46-ot 40 yardon, a linebackerek csoportjában.

 

Hasonlítsuk össze néhány támadójátékossal, hogy mit is jelent Myles Garrett vasárnapi teljesítménye: gyorsabb 10 yardos ideje van, mint Devonta Freemannek és jobb 40 yardosa, mint Jarvis Landrynek, miközben nehezebb, mint Gronk és magasabb, mint Julio. (A 4.64-es 40 yardos idejéhez hozzátoldott egy 41 inches súlypontemelkedést és egy 10’8-as távolt is. Mellé pedig lazán belenyomott 33-at a 100+ kilóba).

 

Garrett egyébként az egyik riportertől azt a kérdést kapta, hogy melyik irányítót szeretné a legtöbbször sackelni? “Tom Bradyt, ugyanis nagy Peyton Manning fan vagyok.”, jött rá a válasz.

 

A New York Jets az építkezés jegyében töltené ezt az évet. Ennek megfelelően a kivágások után hajlandóak lennének értékesíteni korai választásaikat, hogy több cetlit kapjanak a későbbi körökben. Kinél landolhat a hatodik pick?

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!