Connect with us

Hír

Hülyeség volt elhagyni a Billst

 

Doug Marrone megkapta a második esélyét is a főedzőségre, mégpedig a Jaguarsnak hála. Pedig nem úgy nézett ki a dolog, főleg, hogy elég különös egy figura. Rex Ryan előtt ugyanis ő edzette a Buffalo Billst és egy ígéretes 9-7-es szezon után, egy elit védelemmel a háta mögött úgy döntött, hogy él a szerződésébe épített kilépési záradékkal és 4 millió dollár vigaszdíjjal együtt lelépett a Billstől, majd támadófal edzőnek állt Jacksonville-ben. Főedzőből tehát egy asszisztensedzővé vált, ami elég érdekes döntés volt és ezt ő sem tagadja:

 

Nem mondom, hogy nem követtem el hibát vele. Ez egy olyan döntés volt, ami miatt legszívesebben visszamennél az időben, hogy megváltoztasd. Amikor visszagondolok rá, azt kívánom, bárcsak jobban kezeltem volna a dolgokat.”

 

Doug Marrone Jaguars

 

Marrone volt a Jaguars helyettes főedzője és egyben a támadófal edzője is az utóbbi két évben, az utolsó két meccsen pedig Gus Bradley kirúgása után az ideiglenes főedző szerepét is betöltötte. Ezen a két meccsen 1-1-es mérleg jött össze, miután meglepetésre megverték a Titanst, majd 17 pontos előnyből kikaptak a Colts ellen. De nem ez az egyetlen főedzői tapasztalata, ugyanis a Syracuse egyetemen 25-25-ös, majd a Buffalo Bills élén 15-17-es mérleget tudott felmutatni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!